home | wie zijn wij | wat doen wij | contact | projecten
 

Installatiebedrijf Bussum
Installatiebedrijf Bussum - Rob's Onderhouds Bedrijf heeft als loodgieter zeer ruime ervaring. Als u last heeft van een lekkende kraan of verstopte afvoer bent u aan het juiste adres. Ook voor het aanleggen en installeren van uw CV zijn wij er voor u. Het installeren van een compleet nieuwe badkamer of het renoveren van uw huidige badkamer kan natuurlijk ook.

Rob's Onderhouds Bedrijf
Rob's Onderhouds Bedrijf in Bussum levert maatwerk!
Meer dan 40 jaar ervaring als installatiebedrijf gevestigd in Bussum. Specialist in loodgieterwerk, dak- koper- en zinkwerkzaamheden. Wij vervaardigen, indien gewenst, goten, daklijsten, koper- en zinkwerk met de hand. Bekijkt u ook eens de foto's op onze projecten-pagina. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in de regio 't Gooi en omstreken.

Contactinformatie
Rob's Onderhouds Bedrijf bevindt zich in Bussum aan de Leeuweriklaan 6, verdere contactgegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag voor ons installatiebedrijf?, bel of mail ons dan gerust.

 
  Rob's Onderhouds Bedrijf    Leeuweriklaan 6   1403 CR Bussum    tel: 035 - 6914990    website: www.robsonderhoudsbedrijf.nl    e-mail: info@robsonderhoudsbedrijf.nl