home | wie zijn wij | wat doen wij | contact | projecten
 

Onderhoudsbedrijf Bussum
Onderhoudsbedrijf Bussum - Rob's Onderhouds Bedrijf heeft als loodgieter zeer ruime ervaring met verschillende vormen en soorten van daken. Voor dakisolatie en andere vormen van dakwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Ook als u last heeft van een lekkende kraan of verstopte afvoer bent u aan het juiste adres. Het installeren van een compleet nieuwe badkamer of het renoveren van uw huidige badkamer kan natuurlijk ook.

Rob's Onderhouds Bedrijf
Rob's Onderhouds Bedrijf in Bussum levert maatwerk!
Meer dan 40 jaar ervaring als loodgieter gevestigd in Bussum. Specialist in loodgieterwerk, dak- koper- en zinkwerkzaamheden. Wij vervaardigen, indien gewenst, goten, daklijsten, koper- en zinkwerk met de hand. Bekijkt u ook eens de foto's op onze projecten-pagina. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven in de regio 't Gooi en omstreken.

Contactinformatie
Rob's Onderhouds Bedrijf bevindt zich in Bussum aan de Leeuweriklaan 6, verdere contactgegevens kunt u terugvinden op onze contactpagina. Heeft u nog een vraag voor de loodgieter?, bel of mail ons dan gerust.

 
  Rob's Onderhouds Bedrijf    Leeuweriklaan 6   1403 CR Bussum    tel: 035 - 6914990    website: www.robsonderhoudsbedrijf.nl    e-mail: info@robsonderhoudsbedrijf.nl